Train je fotomind met onze workshops

Over fotomind

Fotomind is een bedrijf van fotograaf Joël Vingerling en is gespecialiseerd in op maat gemaakte workshops fotografie voor bedrijven en particulieren. Joël heeft als fotograaf ruim 19 jaar ervaring in portret en bedrijfsfotografie en deelt graag zijn kennis op een toeganglijke manier, waarbij niet de techniek maar het kijken naar het onderwerp en het licht centraal staan.
Een zogenaamde fotomind, waarbij je licht, compositie, standpunt en moment weet vast te leggen zoals jij het ziet.

Mijn fotowerk is te vinden op: www.joelvingerling.com
Of bekijk mijn instagram: https://www.instagram.com/fotostudiojoelvingerling/

Filosofie

Fotograferen is in de eerste plaats een bezigheid, het aanwezig zijn in de situatie en dit tot je te nemen met een scherpe blik. Daarom zijn onze workshops enkel te volgen in 'real life'en werken we niet met een online programma. 

Door het zien en direct zelf proberen is de leercurve heel steil en kan iemand in korte tijd zich de beginselen eigen maken. Het directe contact het snelle schakelen tussen vragen en het voordoen van een situatie is een groot voordeel.


De studio

Fotomind heeft beschikking over een professionele fotostudio/atelier waar workshops voor studiofotografie maar ook andere lessen gevolgd kunnen worden zoals analoge fotografie.