Workshop voor bedrijven

Een handige workshop voor bedrijfsmedewerkers, die meer uit hun foto's willen halen voor intern dan wel socialmedia gebruik.

De workshop wordt gegeven door fotograaf Joël Vingerling met een ervaring van meer dan  19 jaar in de professionele fotografie en meer dan 10 jaar in het geven van cursussen en workshops.

Een praktische workshop waar compositie, gebruik van licht en standpunt tot je onderwerp centraal staan. Via deze methode is iedereen in staat om in korte tijd  te leren hoe je betere foto's kan maken.

We werken in kleine groepjes waarbij we beginnen met een duidelijke uitleg. Vervolgens zijn er verschillende praktijk oefeningen deze zijn onder begeleiding.
Portret, reportage en groepsfoto's komen als onderwerpen veel aanbod. Het gebruik van bestaand licht en hoe je dit tot je voordeel kan gebruiken is ook een belangrijk deel van de workshop.

Bij deze workshops word er gewerkt aan de hand van "short cut" sheets met alle tips. Met deze tips zie je snel en overzichtelijk waar je op moet letten tijdens het fotograferen. Tijdens de workshop is er veel ruimte voor vragen.

De workshop kan vanaf 1 tot max. 8 personen gevolgt worden. 


Voor wie:

Voor mensen van marketing en communicatie afdelingen is deze workshop zeer geschikt het geeft je de mogelijkheden om pakkende foto's te maken voor intern gebruik maar ook voor gebruik van social media. Uiteraard is de workshop ook geschikt voor mensen die simpelweg betere foto's willen maken.

Na de workshop ben je in staat om  zakelijke portretten te maken en het licht te beoordelen wat je daar voor nodig hebt. Een pakkende korte reportage maken van een gebeurtenis. En een scherpere blik voor betere en creatieve foto's.

Een overzicht van de onderwerpen waar  aandacht voor is:

  • portret maken voor zakelijk gebruik (formeel en informeel)
  • gebruik van bestaand licht voor een optimaal portret
  • korte maar krachtige reportage maken en waar je op moet letten bij het selecteren van de foto's.
  • compositie en standpunt 
  • nabewerking tips (snel en eenvoudig o.a helderheid, contrast, kleur en uitsnede)Prijzen:

  • 2 tot 3 personen 450euro
  • 4 tot 6 personen 550 euro*


Prijzen zijn incl. 3.5 uur workshop en lesmateriaal wat bestaat uit 3 werksheets met onze eigen ontwikkelde methode. Iedere deelnemer krijgt 3 van deze sheets voor eigen gebruik.


*circa 4 uur
De workshop is ook mogelijk voor één persoon informeer dan naar de mogelijkheden en prijs.

Alle prijzen zijn excl. BTW

informatie of aanmelden voor een workshop

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.